Företagskultur

Företagskultur
Decernos arbetar uteslutande med hela uppdrag. Att arbeta tillsammans i tuffa projekt skapar en unik företagskultur. Det du inte kan, får du lära dig av erfarna kollegor.

Arbeta på Decerno

Arbeta på Decerno
På Decerno förenas vi kring ett stort teknikintresse. Vi gillar tekniska utmaningar och att lösa svåra problem tillsammans.

Värderingar

Värderingar
Våra värderingar hjälper oss i vårt dagliga agerande och i de beslut som påverkar oss. Värderingarna är viktiga för att uppfylla vårt kundlöfte Pålitliga systemlösningar.

Lediga platser

Lediga platser
Just nu behöver vi förstärkning inom flera områden med olika kompetenser för att klara alla uppdrag. Är du intresserad av att diskutera en tänkbar roll, så hör av dig!

Examensarbete

Examensarbete
Genom åren har många av våra anställda börjat karriären på Decerno med att göra sitt exjobb här.

Historik

Historik
Decerno grundades 1984, för över 30 år sedan. Då stod datorerna i kylrum på servicebyråer. Idag har vi lika kraftfulla datorer i fickan.

Företagskultur

 • 5DM36384 16 8
 • DSC 5998 16 8
 • 5DM33332 16 8
 • IMG 0520 16 8
 • Sandhamn-Decerno-Erik-Olsson-Crp
 • Kartena-konferens-NYC-16x8-1280-8
 • P1000437 16 8
 • 5DM36186 16 8
 • 5DM36440 16 8
 • DubaiDesert
 • Kartena-konferens-NYC-16x8-1280-5
 • DSC00694 16 8
 • DSC 8863 16 8
 • DSC 8437 16 8
 • IMG 5449 16 8
 • DSC 0302 16 8
 • Kartena-konferens-NYC-16x8-1280-1

Genom att arbeta tillsammans med helhetsuppdrag skapar en unik företagskultur. Det du inte kan, får du lära dig av erfarna kollegor.

Decerno uppmuntrar egna initiativ från medarbetarna som bidrar till utveckling av företaget. Kulturen som råder präglas av omhändertagande där ett stort fokus ligger på att erbjuda varje medarbetare en kontinuerlig kompetensutveckling. Dels genom kunskapsöverföring internt, och dels genom det fokus som råder på konstant vidareutbildning av varje medarbetare.

Vi strävar efter en varm och öppen företagskultur där vi förenas kring ett stort teknikintresse. Stort fokus i vår personalpolitik ligger på att alla ska trivas och känna engagemang och utveckling. Vi genomför varje år en konferensresa där vi drar lärdomar av varandra från våra projekt, ny teknik, ledarskaps- och affärsmannaskapsfrågor. Resorna går till när och fjärran platser där vi kan krydda vistelsen med äventyrliga upplevelser så som dykning, safari i djungel eller i is-landskap.


 

Arbeta på Decerno

Det ska vara roligt att arbeta på Decerno! Vi drivs alla av ett stort teknikintresse. Vi gillar tekniska utmaningar och att lösa svåra problem tillsammans.

Företagskulturen är omhändertagande utan att hämma egna initiativ och idéer.

Decerno arbetar med hela uppdrag. Att jobba tillsammans i tuffa projekt skapar en unik företagskultur. Det du inte redan kan får du lära dig av erfarna kollegor.
Vi bygger skräddarsydda verksamhetssystem och vårt kundlöfte är pålitliga systemlösningar. Pålitlighet innebär att ta ansvar för helheten. Att ha överblick och samtidigt kontroll på alla detaljer.
Hos Decerno har du stora möjlighet att ständigt vidareutveckla din kompetens. Dels genom arbetskamraternas erfarenhet och dels genom vår satsning på vidareutbildning.


 

Värderingar

Decerno står och faller med engagerade medarbetare som anstränger sig för att leva upp till våra gemensamma värderingar och arbeta med Decernos kundlöfte ”pålitliga systemlösningar” som mål.

Våra värderingar hjälper oss i vårt dagliga arbete.

PÅLITLIGHET

Vi är uppriktiga och sanningsenliga.
Vi står för vad vi lovar och levererar systemet på utsatt tid och inom givna kostnadsramar.

YRKESHEDER

Vi sätter en ära i att alltid möta högt ställda krav.
Med kompetens och erfarenhet vågar vi ta ansvar för helheten i projekten.

ENGAGEMANG

Vi drivs av en stark vilja att förstå kundens verksamhet och problem.
Varje uppdrag är en ny utmaning och vi lägger ner hela vår själ i arbetet.

KUNDFOKUS

Vi samarbetar nära och prestigelöst med kunden.
Arbetssättet garanterar systemlösningar med större nytta och nöjda användare.


 

Lediga platser

Decerno erbjuder dig ett kreativt arbete i en stimulerande miljö där det finns en vilja att sprida kunskaper och idéer. 

Välkommen med din ansökan på något av följande jobb!  


 

Examensarbete

Decerno har alltid fräscha idéer runt ny teknik och nya produkter. Många passar bra för ett intressant exjobb. Genom åren har många av våra anställda börjat karriären på Decerno med sitt exjobb.

Några exempel på genomförda examensarbeten är utvärdering av prestanda på NoSql-databaser, tredimensionell modellering av fastigheter och teststrategier i flerskiktad Java-arkitektur.

Välkommen att titta på om något av våra exjobbsförslag intresserar dig!

Läs mer om examensarbete


 

Historik

Decerno grundades 1984, för över 30 år sedan.

Nybildade Decerno satsade på relationsdatabaser, som var superhett 1984. Ett avgörande beslut var att satsa på svenska Mimer istället för Oracle.

Med Mimer som grund byggde Decerno en applikationsgenerator. Med hjälp av metadata kunde hela applikationen genereras; databasdesign, applikationslogik och användargränssnitt.

Generatorn gjorde att Decerno kunde bygga mycket stora system och ändå behålla samma struktur över hela systemet. Den färdiga applikationen blev mycket stabil och underhållsvänlig.

Under många år byggde Decerno stora verksamhetskritiska system åt namnkunniga kunder, t ex DeLaval och Telia.

Antalet medarbetare växte sakta men säkert. Sammanhållningen främjades av konferensresor till fjärran länder och fjällresor med hela familjerna.

När Decerno firade 10 år var antalet anställda 20 och hade eget hus i Näsby Park. Tio är senare är vi 30 personer och vi firar med segling i skärgården. Vi jobbar brett med både Java och .NET och GIS har blivit en specialkompetens.

Affärsidén är orubbad vid fyllda 30 men andra förändringar sker. Decerno blir en del av Addnode Group och kan i samarbete erbjuda en bredare kompetens. Vi lämnar också vårt fina hus i Näsby Park till förmån för nya, fräscha lokaler i Kista.

Decerno går samman med systerbolagen Kartena och Mogul Göteborg 2017. Tillsammans blir vi cirka 80 medarbetare och får en ännu bredare kompetens.

 

Decerno AB | 08 630 75 00 | info@decerno.se | Support