Matsvinn Allwin

Ruttoptimering minskar matsvinnet

2017-11-20

Allwin förvandlar matsvinnet till matkassar för behövande. Dagligen hämtas mat hos t ex Ica och Coop. Den fördelas sedan till Svenska kyrkan, ideella föreningar och caféer för hemlösa.

Årligen delar Allwin ut tusen ton mat, vilket motsvarar drygt 2 miljoner måltider.

Decerno är stolta att kunna hjälpa till med samhällsnyttan. Vi bidrar med ruttoptimering för transporterna.

Pin It

Välkommen Eelis!

2017-11-10

Eelis lämnar en 7 årig anställning hos Telia med blicken riktad mot IT och Cyberspace. Eelis arbetsuppgifter har bestått av allt från första linjens felsökning till att jobba på Telias Network Operations Center.  

 

Eelis tar rollen som användarstödsansvarig i Göteborg vilket känns som en naturlig förlängning av hans karriärbana. Eelis har dessutom ett stort amatörintresse för kodning vilket förhoppningsvis resulterar i en del intressanta diskussioner kring frukostbordet.

Varmt välkommen till Decerno!

 

Pin It

Välkommen Niklas!

2017-11-07

Göteborg kan med glädje meddela att Niklas med en lång erfarenhet som systemutvecklande konsult har börjat hos oss. Niklas inriktning är geografisk information och ruttoptimering i tillämpningar från flera olika branscher.

Närmast kommer han från Svenska ITKompanion. På Decerno kommer Niklas att jobba som systemutvecklare i Service Plus, en molntjänst för planering och optimering av skadedjursbekämpning för Rentokil.

Varmt välkommen!

 

 

 

Pin It

Välkommen Oskar!

2017-11-03

Oskar har nu börjat jobba på Göteborgskontoret som systemutvecklare i vårt projekt Ledningskollen.

Oskar kommer direkt från Chalmers universitet och kommer få ut en examen inom Informationsteknologi med en master inom algoritmer, logik och språk. 

Vi är mycket glada att få lära känna dig, varmt välkommen!

Pin It

Vi välkomnar Patrik till Decerno!

2017-10-18

 

Patrik har lång erfarenhet som IT-konsult och har jobbat både med systemutveckling och systemförvaltning innan han gick över till att arbeta som projektledare och lösningsarkitekt där han de senaste åren fördjupat sig inom webbteknik och JavaScript.

 

Patrik tycker det är väldigt roligt att ha hamnat i en bransch ”där allt händer” och som växer så det knakar. IT ger oss fantastiska möjligheter att hjälpa oss själva och andra med problem som förhoppningsvis ger oss ökad livskvalité och mer tid att umgås och bry oss om varandra.

 

Patrik ansluter till Ledningskollen som teknisk projektledare.

 

Varmt välkommen!

 

Pin It

Välkommen Nicklas!

2017-10-10
Vi välkomnar Nicklas till oss som går in och stärker vårt webbsupport-team.
 
Nicklas har de senaste 13 åren jobbat med bl.a applikationssupport och supportansvar för internationella webbtjänster, involverad i produktutveckling med produktansvar för dessa webbappplikationer. 
 
Nicklas har även arbetat med visuell design, gränssnitt, interaktion och användarupplevelse. 
 
Varmt Välkommen!
 

 

Pin It

Spanskt kontor

Decerno öppnar kontor i Spanien

2017-09-14

Decerno inviger nu sitt kontor i Sevilla, Spanien. Kontoret startar med två medarbetare, Erik och Ginés, som ska jobba för svenska kunder.

Sevilla har en välrenommerad teknisk högskola och tillgången på kompetens inom it-området är god.

Kontoret i Spanien blir Decernos tredje, efter Stockholm och Göteborg. Antalet medarbetare är drygt 80.

Pin It

Välkommen Louise och Bradley

2017-09-05

Decerno har glädjen att välkomna två nyanställda personer som har börjat på vårt Stockholmskontor. 

Louise kommer från KTH där hon har läst till en civilingenjörsexamen inom Datateknik med en master i Människa-Dator Interaktion inom spåret Interaktionsdesign. Louise kommer gå in och arbeta med frontend-utveckling i Hjärtstartarregistret. 

Bradley kommer vikariera i vår support under drygt ett år. Bradley kommer arbeta med support av olika applikationer som används av vår kund Fastighetsbyrån.

Pin It

 

Decerno AB | 08 630 75 00 | info@decerno.se | Support