Besök på KTH

2018-02-08

Den här veckan har vi spenderat en givande dag på KTH där Fysik-studenter arrangerade sin arbetsmarknadsdag FUSION.

Vi fick möjlighet att prata med många trevliga och nyfikna studenter. Vi passade såklart på att berätta om hur det är att jobba hos oss och tipsa om att söka sommarjobb och exjobb.

Frida (till höger på bilden) från Decerno har själv läst fysik och kan ge en bra bild av vad man kan få jobba med. Vi hade också med oss Patrik som är konsultchef samt Linn (till vänster på bilden) och Ulrika från HR.  

Pin It

Skidresa till Romme

Igår bjöd Decerno medarbetarna på skidresa till Romme. Hela familjen fick följa med, stora som små.

Vi hade en härlig dag i backen; bra med snö och en hel del sol.

Till lunch grillade vi hamburgare tillsammans.

 

Pin It

Julfest på Sjöpaviljongen

Stämningsfull julfest

En av Decerno Stockholms många och uppskattade traditioner är den gemensamma julmiddagen tillsammans med respektive.

I år var platsen för detta Sjöpaviljongen i Alvik där alla slöt upp för att avnjuta ett gott julbord och umgås tillsammans. En mycket aptitlig och trevlig kväll!

Decerno önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! 

Pin It

Aluminträff på Man in the Moon

Alumniträff

Decernos årliga aluminträff genomfördes traditionsenligt på gastropuben Man in the Moon inne på Tegnérgatan i Stockholm. Ett trettiotal Decernianer slöt upp och förgyllde kvällen, däribland Decernos tre grundare Janne, Dick och Wilhelm.

Tillsammans hade vi en mycket trevlig kväll tillsammans där många intressanta samtalsämnen och minnen avhandlades.

Pin It

Decerno jagar nya rekord – på gokartbanan

Det blev fart och fläkt när Stockholmskontoret gav sig ut på gokartbanan för att mäta sig mot varandra. Innan allvaret drog igång bjöds det på en trevlig middag i form av en hamburgerbuffé och som så många gånger förr fick vi njuta av skratt och god stämning med varandra. Men snart skulle allt tjo och tjim bytas ut mot sammanbitenhet och fokus, för nu skulle det avgöras vem som egentligen är kontorets racermästare.

Det hade pratats om favoriter och om bubblare. Vissa hade skrivits av på förhand, medan andra redan kunde se sig själv högst upp på podiet. Det visade sig bli en hård kamp där tillslut Jesper, mannen utan körkort, fick kliva upp på det imaginära podiet och krönas till Decerno Stockholms gokartmästare! Kanske var det just hans brist på inpräntade trafikregler som hjälpte honom när han susade runt banan i rekordfart.

Allt som allt en väldigt rolig och trevlig kväll och vi tackar initiativtagaren för en lyckad Decernoaktivitet!

 

Pin It

Decerno besökte Utnarm

I början av november besökte Decerno Utnarm som är Uppsalas teknolog- och naturvetarkårs karriärmässa.

Det var en trevlig utställning där vi hade möjlighet att mingla med studenter om exjobb, summer internship och framtida anställningar.

Högt tempo och massor av nya kontakter med studenter!

Pin It

Mingel med datastudenter på KTH

Under gårdagen höll Datasektionen sin årliga arbetsmarknadsdag D-dagen på KTH för studenterna som läser till Civilingenjör i Datateknik.

Decerno var självfallet där för att prata med studenterna om deras möjligheter hos oss att göra exjobb, summer internship och att vi rekryterar mycket direkt från högskolor.

Vi var jättenöjda med dagen och fick träffa många trevliga studenter som vi hoppas hålla kontakten med framöver. 

Pin It

 

Sommarens sista konferenser

Decerno har njutit av sensommaren på respektive kontor. 

I Göteborg tog vi båten ut till Björkö och hade en trevlig grillkväll trots regn och rusk värmde sällskapet och det var en lyckad sommaravslutning.

I Stockholm bjöd vi in hela familjerna för en grillkväll tillsammans där barnen hade fullt upp med att spela pingis. Vädret var på vår sida och maten var fantastiskt.

Vi ser fram emot en härlig höst tillsammans!

 

Pin It

 

Decerno AB | 08 630 75 00 | info@decerno.se | Support